За нас

Добре дошли във виртуалния магазин на "Артиш фемили". Ние сме семейство бижутери, с богата фамилна история в професията, която датира още от 1933 г. Първата бижутерийна фабрика в България е била създадена от нашите предци. Обичаме да творим и създаваме бижута със смисъл, които са много повече от украшение и въплъщават в себе си различни символни значения. Имаме богат опит и самочувствие в производството на годежни пръстени, брачни халки и бижута от благородни метали.

Пет причини, за да се доверите на "Артиш фемили" за избора ви на брачни халки:

1. Артиш фемили е семейна фирма-производител на бижута, с богат опит в производството на брачни халки. Всеки комплект брачни халки се изработва от нас, според индивидуалните изисквания и желания на клиента, които предварително сме уточнили до последната подробност.

2. Брачните халки, произведени от "Артиш фемили" се отличават с изчистен стил и здравина, заради начина на изработка, при който кристалната решетка на метала е много сбита, без срезове и слаби точки, което прави завършените халки здрави, с по-нисък коефициент на износване.

3. Доброто съотношение цена-качество е напълно гарантирано. Владеем целия производствен цикъл, в резултат клиентите ни получават завършен продукт с гаранция лично от нас, без допълнителни търговски и дистрибуторски надценки на крайната цена.

4. Ако, изберете нас "Артиш фемили", за да изработим вашите брачни халки, може да сте се спокойни , че винаги ще сме на ваше разположение за допълнително обслужване и подръжка напред във времето. Корекция на размер, почистване, полиране и всичко, което се изисква.

5. Избрали вече нас "Артиш фемили" за ваши лични бижутери, които да изработят вашите най-важни пръстени в живота ви, с внимание, прецизност, с ръце и от сърце, освен, че получавате качествен продукт, вие подкрепяте нашия малък семеен бизнес. Ние съществуваме благодарение на доверието Ви. БЛАГОДАРИМ ВИ!

Сравнение на продукти

Бижу-03 използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки