За нас

Добре дошли във виртуалния магазин на "Артиш фемили". Ние сме семейство бижутери, с богата фамилна история в професията, която датира още от 1933 г. Първата бижутерийна фабрика в България е била създадена от нашите предци. Обичаме да творим и създаваме бижута със смисъл, които са много повече от украшение и въплъщават в себе си различни символни значения. Имаме богат опит и самочувствие в производството на годежни пръстени, брачни халки и бижута от благородни метали.

Пет причини, за да се доверите на "Артиш фемили" за избора ви на брачни халки:

1. Артиш фемили е семейна фирма-производител на бижута, с богат опит в производството на брачни халки. Всеки комплект брачни халки се изработва от нас, според индивидуалните изисквания и желания на клиента, които предварително сме уточнили до последната подробност.

2. Брачните халки, произведени от "Артиш фемили" се отличават с изчистен стил и здравина, заради начина на изработка, при който кристалната решетка на метала е много сбита, без срезове и слаби точки, което прави завършените халки здрави, с по-нисък коефициент на износване.

3. Доброто съотношение цена-качество е напълно гарантирано. Владеем целия производствен цикъл, в резултат клиентите ни получават завършен продукт с гаранция лично от нас, без допълнителни търговски и дистрибуторски надценки на крайната цена.

4. Ако, изберете нас "Артиш фемили", за да изработим вашите брачни халки, може да сте се спокойни , че винаги ще сме на ваше разположение за допълнително обслужване и подръжка напред във времето. Корекция на размер, почистване, полиране и всичко, което се изисква.

5. Избрали вече нас "Артиш фемили" за ваши лични бижутери, които да изработят вашите най-важни пръстени в живота ви, с внимание, прецизност, с ръце и от сърце, освен, че получавате качествен продукт, вие подкрепяте нашия малък семеен бизнес. Ние съществуваме благодарение на доверието Ви. БЛАГОДАРИМ ВИ!

Сравнение на продукти

Артиш фемили използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки