Кои сме ние?

МАРГАРИТА

Приятелите и семейството я наричат Грети. Потомствен бижутер от фамилията „Димитрови”. Грети е магистър по психология и РОДОВ ТЕРАПЕВТ (grety.bg) и вероятно е най-добрият психолог сред бижутерите и най-добрия бижутер сред психолозите. С тънкия си усет към красотата в общият й смисъл, Грети е отдадена на изкуството в професията и на семейството си. В работата си намира вдъхновение от общуването с хората, най-вече децата. Творческата колаборация между психологията и ювелирното изкуство са нейна мисия в създаването на бижута със смисъл. Освен философията на човешките взаимоотношения, които винаги са били притегателна сила за нея, Грети от малка е силно привлечена от морето и планината. Това са местата за нейните “бягства”. Чувства се силно привързана към всякакви преживявания в уюта на откритите зелени пространства и сред свободата на синята шир.
Цени истинските неща, любовта, добрите приятели и свободата!
СТОИЛ
Стоил е дипломиран инженер с артистична душа. Любител на красивото, ценното и непреходното, отдаден на работата и семейството си. Стоил е човек на детайла, прецизната изработка и перфектния завършек. Минималистичният стил и изчистения дизайн са акцент в работата му. Откривател на решения по различни творчески казуси. Обича ранното ставане, прохладните утрини, колезденето преди изгрев, приключенията обагрени в тучно зелено и морско синьо. Като открит и свестен човек, любовта е движеща сила в живота му. Обича живота и цени миговете на радост и неподпревени усмивки.
ГРЕТИ и СТОИЛ
Ние – Грети и Стоил от пролетта на 2011 г. сме семейство, а от 2013 и колеги. Но сякаш се познаваме и работим заедно цяла вечност.
Ние сме АРТИШ ФЕМИЛИ. Живота ни срещна случайно, копнежа по красивото, доброто и истинското запали искрата, а ни събра любовта. Ние сме от онези непоправими романтици и мечтатели, които вярваме, че доброто побеждава, красотата спасява, любовта вдъхновява, истината е в сърцето и сътвореното с внимание и любов носи смисъл и радост.
Сравнение на продукти

Артиш фемили използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки