Доставка

ДОСТАВКА

Онлайн магазин "Артиш фемили ЕООД" доставя на територията на Република България чрез куриерска фирма Еконт Експрес. През нашия oнлайн магазин www.artishfamily.com може да направите Вашата поръчка онлайн - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата лесно, интуитивно и само с няколко стъпки:

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ?
Стъпка 1: Изберете желания продукт.
Стъпка 2: Попълнете необходимите данни за получателя.
Стъпка 3: Изберете начин на плащане.
Всяко връщане на стока до Артиш фемили ЕООД е за сметка на клиента. Артиш фемили ЕООД си запазва правото да удължи срока за доставка или отмени доставка при възникнал проблем с поръчка. Клиента ще бъде предварително уведомен за това. При плащане с наложен платеж, стойността на доставката се формира въз основа на общата сума по наложения платеж, такса за SMS известие и дали ще бъде до офис на куриерската фирма или до конкретно посочен адрес.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА:
•    Всеки клиент на Артиш фемили ЕООД, който е избрал да поръча и закупи желано бижу от сайта ни www.artishfemily.com е необходимо да посочи (Име /на кирилица/, Еконт офис/точен адрес, телефон, имейл адрес).
•    След като получим известието за вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички подробности за поръчаното бижу и да получим потвърждение от Вас. След потвърждение, поръчката Ви ще бъде доставена в срок от 2 до 7 работни дни. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

•    Цената на доставката се формира в зависимост от стойността на поръчката.
•    Всички представени бижута в сайта на Артиш фемили ЕООД са произведени от нас, ако поръчаното бижу не е налично, ще се свържем Вас, за да договорим сроковете за изработка, доставка и да получим потвърждение от Вас.
•    При онлайн поръчка на годежен пръстен или брачни халки, ще се свържем с Вас, за да уточним всички спецификации, подробности и изисквания за изработката на вашата индивидуална поръчка.
•    При индивидуални и нестандартни поръчки, детайлите и сроковете за изработка и доставка се договарят допълнително.
•    Преди празници са възможни закъснения, моля предварително попитайте дали доставката ще е възможна в срок.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж
2. Банков превод

Артиш фемили ЕООД | кв. Лозенец, ул. Галичица № 17, 1164 София, България | [email protected]

Сравнение на продукти

Артиш фемили използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки